Cookbooks from Baden-Württemberg
Swabian and Baden cuisine – recipes old and new interpreted from Baden-Württemberg. Cook and bake like the Swabians. Recipe tips from Maultaschen to Black Forest cake. (Contains advertising)
- Benedikt Doll (Author)
- Krug, Ursula (Author)
- Jüttner, Daniel (Author)
- Ruoss, Siegfried (Author)
- Das Spätzle-Geschenkset "Shaker + Kochbuch" ist das Starter-Kit in die kulinarische Welt der modernen und schnellen Schwabenküche
- Das Original-Spätzle-Shaker-Kochbuch zeigt, wie leicht und schnell die moderne Spätzleküche sein kann - auch internationale Rezepte...
- Neues einfach mal ausprobieren mit den extra für die schnelle und gesunde Küche entwickelten Rezepten. Wie wäre es mit Ratatouille zu...
- Set mit dem Original-Spätzle-Shaker der Erfinder für die moderne und trendige Shaker-Küche.
- Innovativer All-in-one-Küchenhelfer mit ‚Made in Germany‘-Einprägung.
- Schütz, Erich (Author)
- Original Schwäbisches Backen
- BACKMISCHUNG
- HÄDECKE
- Bräunen
- Graff, Monika (Author)
- thaddaus-troll (Author)
- Braun, Andreas (Author)
- Kruse, Tatjana (Author)
- Kiehnle, Hermine (Author)
Letzte Aktualisierung am 2024-09-13 / Affiliate Links. Als Amazon-Partner verdienen wir an qualifizierten Verkäufen. / Bilder von der Amazon Product Advertising API
Information about the federal state of Baden-Württemberg
Black Forest, Lake Constance, Kurpfalz, Swabian Alb, Stuttgart – well known, but still only a small part of what you can really experience in the “Ländle”. In times of the “Kleinstaaterei” the southwest brought it on legendary 600 independent territories. Today it proves to be a stroke of luck, because the cultural diversity has been largely preserved. Today, Baden-Württemberg is Germany’s number 1 spa state, the second most important tourist destination and occupies the top spot as a gourmet region. Convince yourself of the hospitality between down-to-earth Alsatian and French-influenced Baden cuisine.